Content deleted Content added
Gysgaça mazmuny ýok
Setir 11:
Men Şuwagt dogrulanabilirligi terjime etmäge başladym iňlisçe wikipediýadan. Ýörelgeleri terjime edip her makala gerekli şablonlary goýsak özüne çekijilik artardy. Sizem Türkçeden terjime etmäge başlap bilermisiňiz? Meselem Özgün araştirmani terjime etseňiz bolar. Türkmençesi elin gözleg diýäýmesek, elin = özgün. Araştirma = gözleg. Başlap bilermisiňiz? Grammatiki ýalňyş bolsa düzelderin özüm soňra. Ähli ýörelgeleri terjime edeliň wagt tapyp --[[Ulanyjy:Ruhubelent|Ruhubelent]] ([[Ulanyjy çekişme:Ruhubelent|talk]]) 21:57, 22 iýul 2018 (UTC)
:Sayın {{U|Rufet Turkmen}}, genel tartışmaları siz ve benden başka okuyanlar da var olabilir ya da yakında yeni okuyucular gelebilir. Türkçe bilmeyenlerin de anlayabilmesi için sizden ricam mümkün oldukça Türkmence konuşun genel mesajlaşmalarda. Wikipediýa Türkmence topluluğa hitap ettiği için Türkmence konuşanlar okur burayı, bizim şablon tartışmalarımızı onlar anlamazlarsa olmaz yani. "Türkmence Wikipediada Türkçenin ne işi var biz nasıl anlayalım" demezlermi içinden de olsa direk bize küfretmeseler bile? Saygılarla --[[Ulanyjy:Ruhubelent|Ruhubelent]] ([[Ulanyjy çekişme:Ruhubelent|talk]]) 16:10, 25 iýul 2018 (UTC)
 
== Maňa öçürme ygtyýarynyň berilmegi mümkinmi? ==
 
Serediň Rufet Türkmen, men her öçürilmeli makalada size notifiçation iberip ýörmäýin, eger meni patrol ýaly sakça beýgeldip biljekmisiňiz? Öçürme ygtyýary bolan status berip biljekmisiňiz maňa biderek sahypalary göni öçüreýin? Wikipediýa ýörelgelerini bilýän, öçürme talaplarymdan we açan sahypalarymdan görensiňiz belkäm, ýerliksiz sahypa öçürmerin. Jogabyňyzy degişli şablonlar bilen beýan ediň, okyjylar görsün Wikipediýadaky mümkinçilikleri.
 
'''Türkçe''': Bakın, her silinmesi gereken sayfada size uyarı göndermekle ve sizi beklemekle uğraşmayayım. Beni Silme yetkisi olan bir makama atamanız mümkünmüdür ki yersiz sayfaları direk sileyim size duyuru göndermek ve sizi beklemekle uğraşmayayım? Silme taleplerimden görmüşsünüzdür ve katkılarımdan görmüşsünüz, Wikipedia yönergelerine hakimim yersiz sayfa silmem. Yanıtınızı ilgili şablonlarla verin ki okuyucular fark etsin Wikipediadakı imkanları. --[[Ulanyjy:Ruhubelent|Ruhubelent]] ([[Ulanyjy çekişme:Ruhubelent|talk]]) 21:26, 27 iýul 2018 (UTC)