International Aviation HQ

International Aviation HQ Archived 2020-02-20 at the Wayback Machine, İngiliz havacılığındaki uzmanların en son havacılık haberleri, analizleri ve görüşlerine odaklanan İngilizceye ait İngiliz havacılık haber sitesidir. International Aviation HQ içeriğini web sitesi ve sosyal medya platformları aracılığıyla dağıtıyor.

International Aviation HQ logosu yaklaşık. 2019

Sitenin amacı, web sitelerini "alıntılamak" gibi düşünen diğer havacılık meraklılarına (bazen "Av Geeks" de denir) en son havacılık endüstrisi olayları hakkında ücretsiz yorum sağlamaktır. sektör uzmanları, meraklıları ve fotoğrafçılar. " bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak ve havacılık hakkında konuşmak için geldikleri yer. "

International Aviation HQ Haziran 2019'da Raptor Consolidated Media Group[1] tarafından bir havacılık rehberliği haberleri, analizi ve görüş sitesi olarak kuruldu. Eski F-16, 747 ve 787 pilotu Christopher Harrow[2] baş muhabiri ve baş editör olarak, International Aviation HQ nin başlangıcından bu yana oynadığı rol.

Eylül 2019'da Christopher Harrow[3] ile yapılan bir e-posta röportajına göre, Harrow mekanın adının kökenini açıkladı. Sitenin adının, sitenin arkasındaki ana kavramın birleşimi olduğunu iddia ediyor. "Uluslararası havacılık merkezi" uluslararası havacılığın merkezidir. Dolayısıyla adı "International Aviation HQ"!

International Aviation HQ bir kız kardeşi yayınıdır Politic-Ed.

Referanslar düzet

  1. https://pencil.writefree.ly/count-magnifico/what-is-international-aviation-hq
  2. https://fediverse.blog/~/InternetSecrets/why-did-rcmg-choose-christopher-harrow-as-their-editor-in-chief-for-one-of-their-latest-sites
  3. "Arhiw nusgasy". Archived from the original on 2020-02-18. Retrieved 2020-03-08.